|About|       |News|       |3D|       |Photo|       |Oddities|       |Rants|       |Reviews|       |Travel|       |Tutorials|       |Exits|

8.23.2008

Opfordring til DR

Når nu i er så hårdt ramt af nedskæringer i forbindelse med jeres uhørt skandaløse byggeprojekt, og når nu i har valgt at sende regningen videre til os på den anden side af skærmen, i form af en udvandet programflade med utallige genudsendelser - kunne i så ikke genudsende de fede ting istedet? Eksempelvis "Crash - truslen fra det sorte hul" eller verdens bedste julekalender :
Jul og grønne skove


Og hvad med Vitek?


- for ikke at nævne Mellem himmel og Jord, Flid, fedt eller snyd, Dus med dyrene og ZigZag - for blot at nævne nogle stykker...

Giv mig min TV-ungdom tilbage, røvhuller! Gi' mig noget for mine licenspenge, lapsede lusepustere! Jeg kan IKKE spises af med udvalgte klip på Bonanza i ussel billed-og lydkvalitet! Røvsnaps!